امروزه مشاغل و کسب کارها در هر حوزه ای نیازمند حسابداری و حسابرسی می باشد و همه صاحبان مشاغل به اهمیت روز افزون این مقوله پی برده اند.لذا صرف این دلیل نرم افزار حسابداری طراحی شد. این نرم افزار بگونه ای برنامه ریزی شده است که با توجه به هر شغل کارای و قابلیت داشت باشد و پاسخگوی نیاز های آن ها باشد . اما این تفکر که نرم افزار حسابداری می تواند تمام مسایل مربوط به حسابداری و سازماندهی مسایل مالی را انجام دهد کاملا اشتباه است. در حقیقت نرم افزار حسابداری ابزاری برای تسهیل این فرایند می باشد. حال که به اهیمت این موضوع پی بردیم بد نیست نگاهی به تاریخچه نرم افزار حسابداری بیندازیم.
با یک جستجوی ساده و بررسی منابع تاریخی درمورد تاریخچه نرم افزار حسابداری به این نکته برمی خوریم که اولین نرم افزار حسابداری در سال 1368 شمسی طراحی و تدوین شده است. نسخه اولیه نرم افزار حسابداری امکانات بسیار محدودی داشت و تنها قابلیت ثبت اسناد و اطلاعات را داشته است و به صورت کاملا رایگان در اختیار کاربران قرار گرفت. اما بسرعت با گذشت زمان شاهد پیشرفت خیره کننده در این زمینه بودیم ایم تا به امروز که این نرم افزارهای دارای امکانات و قابلیت های بسیار خیره ای کننده هستند. اولین نرم افزار حسابداری حجمی در حدود 1500 کیلو بایت داشته است اما امروزه نرم افزار های حسابداری دارای حجمی بیش از چند گیگابایت هستند.
نرم افزار حسابداری در آن زمان حدود ۴ سالی مورد استفاده بسیاری از شرکت ها و افراد قرار گرفته است. بعد ها نرم افزار هایی تحت عامل DOS و ویندوز به طراحی شدند. بسیاری از کارایی های آن با گذشت زمان کم شد و جای خود را به نرم افزار های پیشرفته ای دادند.
نرم افزار حسابداری می تواند همه کارهای تخصصی حسابداری را به شکل ساده ای انجام دهد. این نرم افزار همه امکانات حسابداری را به صورت دیجیتال در می آورد و شرکت ها را از وجود دفاتر حسابداری بی نیاز می کند. این برنامه سعی می کند تمام امور مالی و نظارتی را در خود جای دهد تا مدیران بتوانند دسترسی آسان تری به اسناد مالی، گزارش ها و. داشته باشند. در واقع هدف اصلی نرم افزار حسابداری نظم دادن و افزایش دقت در کار های حسابداری است.جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد نرم افزار حسابداری کلیک کنید
نرم افزار حسابداری انواع مختلفی دارد که هر کدام با توجه به نوع کسب و کار، شخصی سازی شده اند. هرکدام از نرم افزار ها به عنوان یک سیستم جامع حسابداری شناخته می شوند که می توانند تمام نیاز های بخش اقتصادی خود را رفع کنند.
این نرم افزار عمومی تمامی امکانات اساسی و اولیه حسابداری را برای کسب و کار ها در اختیار دارد. همچنین برای شرکت های کوچک کاربرد دارد. بخش های مدیریت خزانه داری، بخش خرید و فروش و . از امکانات این نرم افزار عمومی محسوب می شوند.
برخی از نرم افزار های حسابداری برای سازمان های دولتی ساخته می شوند. این نرم افزار ها برای بخش های مالیات، بیمه اجتماعی، اظهار نامه ها و . طراحی شده اند که در اختیار سازمان ها و شرکت های کوچک قرار داده می شوند. برنامه حسابداری دولتی اکثر مشکلات حسابداری سازمان ها را برطرف می کند.
برخی از نرم افزارها به صورت تخصصی برای بخش های نرم افزار بازرگانی، حسابداری، نرم افزار حسابداری تولیدی، نرم افزار حسابداری شرکتی و. طراحی می شوند. این نرم افزار ها نیاز های کسب و کار را به صورت تخصصی رفع می کنند.
برخی از نرم افزار های حسابداری پیمانکاری به صورت اختصاصی و ویژه طراحی می شوند. این نرم افزار ها به صورت اختصاصی شخصی سازی می شوند و فقط شرکت های خاصی از آن ها استفاده می کنند. از این نرم افزار حسابداری به صورت عمومی استفاده نمی کنند.اگر شما هم دارای کی شرکت هستید و به دنبال نرم افزار حسابداری پیمانکاری اینجا مراجعه کنید
بعضی از بخش های نظارتی و مالیاتی کشور استفاده از از نرم افزار حسابداری را اامی کرده اند. استفاده از این نرم افزار به قدرت دقت در بازبینی و نظارت بر آن ها سرعت می بخشد. البته دلایل و مزیت های زیادی برای استفاده از این نرم افزار وجود دارد که در این مطلب به آن ها پرداخته می شود.
این که دقت محاسبات کامپیوتر از دقت محاسبات انسان بیشتر است نیاز به گفتن ندارد. امکان خطا در محاسبات انسانی وجود دارد اما محاسبات نرم افزار حسابداری به صورت دیجیتال انجام می شوند و درصد خطایی وجود ندارد. گاهی اوقات خطاهایی در محاسبات کامپیوتری این نرم افزار ایجاد می شوند که ناشی از ایرادات برنامه نویسی اولیه هستند. با استفاده از این نرم افزار، دقت و سرعت در محاسبات مالی و دیگر فرایند ها افزایش می یابد.
یکی از مهم ترین مزیت های نرم افزار حسابداری افزایش سرعت فرایند های حسابداری است. کارهایی که قبلا به صورت فیزیکی انجام می شد و زمان زیادی زیادی صرف آن ها می شد، حال به صورت دیجیتال انجام می شوند. پس در زمان و وقت صرفه جویی می شود. زمانی که سرعت محاسبات حسابداری افزایش یابد، سرعت فرآیند ها نیز به صورت اتوماتیک افزایش می یابد.
قبلا دفاتر حسابداری پر از کمد، زونکن و … بود و دسترسی به اطلاعات کاری بس دشوار بود. مثلا برای پیدا کردن یک سند وقت زیادی صرف می شد. اما امروزه نرم افزار حسابداری دسترسی به اطلاعات را آسان کرده است. با استفاده از آن ها سرعت نظارت و دسترسی افزایش می یابد.
نرم افزار حسابداری همانطور که دسترسی و نظارت بر اطلاعات را افزایش می دهد، دسترسی به گزارش های مالی و غیره را برای مدیران نیز افزایش می دهد. مدیران گزارش مالی خود را در کمترین زمان از این نرم افزار استخراج می کنند.
همانطور که گفته شد یک نرم افزار حسابداری می تواند همه اطلاعات مربوط به کسب و کار را ذخیره کند. در نرم افزار حسابداری دسترسی به این اطلاعات محدود است و قابل رمز گذاری هستند.
در این مطلب انواع نرم افزار حسابداری و مزیت های آن ها مورد بحث قرار گرفت. استفاده از نرم افزار حسابداری کارایی زیادی دارد و سرعت کار های روزانه انسان را افزایش می دهد. این نرم افزار باعث می شود نیروی انسانی کمتری در این کار مشغول شوند. این مزیت خود به کاهش هزینه ها کمک می کند. برای انتخاب نرم افزار حسابداری از مشاوران مجرب و متخصص م بگیرید تا بر اساس کسب و کار بتوانید نرم افزار حسابداری مورد نیاز خود را تهیه کنید.
ضرورتها و ویژگی های نرم افزار حسابداری
نرم ,افزار ,حسابداری ,های ,ها ,افزایش ,نرم افزار ,افزار حسابداری ,این نرم ,به صورت ,می شوند ,افزار حسابداری دسترسی ,صورت دیجیتال انجام
درباره این سایت